MENIU

Vârsta succesului. Care sunt anii norocoşi ai zodiei tale

Vârsta succesului. Care sunt anii norocoşi ai zodiei tale

Viata ne ofera surprize. De aceea si avem perioade faste si mai putin faste, de-a lungul anilor. Insa norocul poate aparea atunci cand ne asteptam mai putin. Totul este scris in stele.

Iata care este perioada cea mai prolifica a vietii tale, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Esti o persoana foarte responsabila, care munceste mult pentru a obtine cele necesare. Ai o mentalitate de invingator si stii cum sa dai ceea ce ai mai bun pentru a transforma totul in profit. Varsta cea mai prolifica: 40 de ani.

Taur

Iti place sa copilaresti ceva mai mult si nu reusesti sa te mobilizezi pentru castig de la varste fragede. Cand dai insa de gustul banilor, devii lacom si ve face tot posibilul sa ii obtii, prin orice mijloace. Varsta la care are sanse sa te umpli de bani: 37-38 de ani.

Gemeni

Independent, sociabil si mobil, pentru tine banii sunt un rau necesar. Simti inca de tanar ca trebuie sa iei viata in piept, dar norocul se lasa totusi putin asteptat. Putin cam mult, ai zice tu, daca tinem cont ca abia pe la 50 de ani te vei simti cu adevarat implinit.

Rac

Banii nu se prea lipesc de tine, motiv pentru care e posibil ca pana pe la 30 de ani inca sa mai stai cu parintii. Daca iti urmezi vocatia, pot atinge succesul, dar si consecintele lui financiare. Varsta la care ai sanse sa te imbogatesti este intre 40 si 45 de ani.

Citeşte continuarea pe ele.ro.