MENIU

Vanghelie vrea să scape de "junghiul" judiciar, ca să îşi vindece tusea

Marian Vanghelie vrea ca judecătorii să fie indulgenţi cu el pentru că... e stresat. A cerut instanţei să-i ridice controlul judiciar ca să poata pleca în străinătate să-şi trateze... tusea.

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a arătat luni, la Curtea de Apel Bucureşti, că doreşte să plece din ţară pentru a se trata de tusea generată de „refluxul alimentar" provocat de stres.

Vanghelie a declarat în instanță că, atunci când a ajuns la arest, a realizat că libertatea și sănătatea sunt cele mai importante lucruri din viața unui om. De afecțiunea pentru care Vanghelie vrea în străinătate suferă 4 din 10 români.

„Am de 15 ani probleme de sănătate. Vedeţi tusea asta? Este pe fond de stres un reflux alimentar. Am fost la mai mulţi specialişti din Italia de-a lungul timpului....După ce te duci un pic la arest, îţi dai seama că libertatea şi sănătatea este cea mai importantă. Greutăţile în viaţă ne aduc cu picioarele pe pământ. Oriunde aş merge să mă tratez, chiar şi în România, dar ştiu lucrurile din România", a declarat Vanghelie.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 1 septembrie judecarea contestaţiei fostului primar, pe motiv că avocatul acestuia este plecat în concediu. Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în iulie 2015, pentru nouă fapte de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte fapte de spălare de bani, care ar fi fost comise când era primar al Sectorului 5.

 
Mai multe articole despre:
Marian Vanghelie