MENIU

Valori de trafic de patru ori mai mari față de sezonul estival trecut, prin Vama Giurgiu

În prima jumătate a anului 2019, cel mai tranzitat punct de frontieră de la granița româno-bulgară este cel de la Giurgiu, pe unde au trecut frontiera mai mult de jumătate din totalul persoanelor care au intrat/ieşit în/din ţara noastră

Cel mai tranzitat punct de la frontiera româno-bulgară este Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, unde, în primele şase luni ale anului 2019 s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră 1.580.000 persoane (dintre care 839.000 numai pe sensul de ieşire din ţară) si 712.000 de autovehicule.

Valorile de trafic prin Punctul de Trecere a frontierei Giurgiu – Ruse cresc în special pe perioada sezonului estival, atunci când mulţi români tranzitează graniţa pentru a merge să petreacă vacanţa în afara ţării.

Dacă într-o lună din afara sezonului estival, P.T.F. Giurgiu este tranzitat de aproximativ 170.000 de persoane şi 91.000 de mijloace de transport, într-o lună din sezonul estival numărul persoanelor este de peste patru ori mai mare, iar cel al mijloacelor de transport aproape se triplează, informează Realitatea de Giurgiu.

https://realitateadegiurgiu.net/valori-de-trafic-de-patru-ori-mai-mari-fata-de-sezonul-estival-trecut-prin-vama-giurgiu/

 

Mai multe articole despre:
null