MENIU

Valentina Pelinel, pe "lista ruşinii". Cum a ajuns modelul datoare la ANAF

Trecutul nu-i dă pace nici acum, când ar trebui să se concentreze pe ultimele săptămâni de sarcină. Numele Valentinei Pelinel (35 de ani) apare pe lista publicată luni de ANAF, cu datornicii persoane fizice, cu restante de peste 1.500 lei la 31 martie 2016. În total, pe "lista ruşinii" sunt înregistraţi 187.230 debitori.

 În dreptul Valentinei apare suma de 14.071 lei, însă ea nu e singură în această poveste. Fix cu aceeaşi datorie este înregistrat şi fostul ei soţ, Cristian Alexandru Boureanu (43 de ani), semn că cei doi au de tras de pe urma unui bun pe care l-au deţinut în comun.

Contactată de Click!, Valentina Pelinel a spus că ea nu este datoare cu nimic la stat şi că, mai mult ca sigur, suma restantă are legătură cu terenurile deţinute de fostul soţ. În schimb, şi Cristian Boureanu s-a dezis de această restanţă. "Nu am avut şi nici nu am vreo datorie la stat. Din păcate, apar pe această listă atât eu, cât şi fratele meu, din cauză că unele bănci, care ne-a executat terenurile încă de acum doi ani, nu s-au dus să le înscrie pe numele lor. Băncile sunt obligate de lege să achite şi aceste restanţe. Dacă nu se duc să le înscrie, cei care le cumpără nu pot construi nimic pe ele până când nu sunt achitate impozitele. Dovadă că şi eu apar pe această listă cu domiciliul în sectorul 6, deşi mi l-am schimbat de un an. Acum, terenurile pe care eu le am în proprietate au toate impozitele achitate la zi", a declarat Cristian Boureanu pentru Click! Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au divorţat în iulie 2014, după o căsnicie de 7 ani. Din declaraţia de avere depusă de Cristian Boureanu la sfârşitul anului 2012, pe atunci deputat, rezultă că el deţine 13 terenuri, dintre care numai unul cumpărat cu Valentina Pelinel.





Mai multe articole despre:
0 datorii Cristian Boureanu ANAF Valentina Pelinel