MENIU

Val de tragedii în țară. Doi bărbați au murit, unul lovit de tren, altul strivit de o basculantă, al treilea grav rănit - Detalii șocante

Val de tragedii în țară în ultimele 24 de ore. Doi bărbați au murit, unul strivit de o basculantă în Buhor și altul lovit de tren. Un alt bărbat a fost rănit extrem de grav după ce a căzut din tren în județul Cluj.

În județul Bihor, un bărbat a murit după ce a fost prins între o basculantă și peretele unei case. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Iar în apropiere de Capitală, un alt bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren care trebuia sa ajunga in Constanța. }n județul Cluj, un alt bărbat a fost grav rănit după ce a căzut din tren, potrivit primelor informații.

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Grădinari, județul Bihor, a murit după ce a fost strivit de o basculantă. Acesta a fost prins între utilaj și peretele casei la care lucra. 

Din primele cercetări tragedia s-ar fi produs din cauza unei manevre greșite a șoferului basculantei, potrivit infooradea.ro.

Bărbatul a fost preluat de echipajul de terapie intensiva al SMURD Oradea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un alt caz grav în județul Cluj. Un apel la 112 a anunțat sâmbătă seara că un bărbat a fost rănit la o trecere la nivel cu calea ferată din Gherla, pe strada Horea. La fața locului a sosit un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat cel mai probabil căzut din tren, în apropiere de Gara CFR Gherla.

Echipajul SMURD a evaluat victima, a menținut-o pe poziție de siguranță și a îngrijit rănile, până la sosirea echipajului SAJ, alături de care i-au acordat asistență medicală de urgență, fiind transportat apoi, de către cel din urmă, la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Bărbatul de 31 de ani, din județul Bacău, ar fi sărit din trenul IR 1830, care circula pe ruta Galați – Cluj Napoca, după ce acesta a pornit din stația CFR Gherla, în jurul orei 18.45. Acesta ar fi vrut să coboare la Gherla, dar, din cauză că ar fi adormit, a sărit din tren după ce trenul a pornit.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru stabilirea situației de fapt și a aspectelor de interes în cauză, potrivit gherlainfo.ro.

Și în apropiere de Capitală, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta București-Constanța. Tragedia s-a produs pe linia ferată Băneasa-Pantelimon, relatează Realitatea PLUS. 

Trenul a staționat pe linie minute în șir în dreptul accidentului și a ajuns la destinație cu o întârziere de aproape două ore. 

Accidentul s-a petrecut sâmbătă la ora 11.50, când trenul IR 1881, care circulă pe relația București Nord – Constanța a surprins pe linia de cale ferată Băneasa – Pantelimon, la km 14+500, o persoană de sex masculin, pe care a accidentat-o mortal, potrivit CFR S.A.

La locul accidentului s-au deplasat echipe ale SMURD, Poliția Transport Feroviar și reprezentanți ai Procuraturii.

Oamenii legii nu exclud varianta sinuciderii însă au deschis o anchetă pentru a cerceta cum s-a întâmplat totul.