MENIU

Val de anchete în cazul minorei de 11 ani din Afumați, dispărute de acasă la finalul săptămânii trecute. Copila ar fi fost violată!

Agresiune sexuala/ Foto cu caracter ilustrativ

Val de anchete în cazul minorei de 11 ani care a fost violată de un bișnițar. După procurori, și asistenții sociali din Ilfov au intrat pe fir. Minora ar putea să fie luată din sânul familiei dacă se dovedește că părinții nu o pot îngriji corespunzător. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar dacă se dovedește că este vinovat riscă până la 10 ani de închisoare.

În paralel sunt în desfășurare două anchete: una a procurorilor, iar cealaltă a asistenților sociali care ar trbui să stabilească dacă minora are nevoie de consiliere psihologică și, de asemenea, dacă aceasta este în siguranță în mediul familial. Mai exact, dacă poate rămâne în continuare în sânul familiei. 

Știm că ea a fugit de acasă, din Afumați, dar motivul rămâne în continuare necunoscut. 

Fata a fost găsită vineri, 4 august, într-un apartament dintr-un bloc situat în Sectorul 1 al Capitalei, în grija unui bărbat care ar fi agresat-o sexual. El a sunat la 112 abia după ce a primit mesajul RO-Alert cu dispariția fetei

Metoda pe care a folosit-o bărbatul a fost una extremd e cunoscută și veche în societate. Acesta a ademenit-o cu produsele pe care le avea la tarabă și a adus-o astfel în apartamentul său din Sectorul 1, unde ar fi violat-o. 

Părinții și-au dat seama că fata a fost victima unei agresiuni sexuale abia atunci când au observat că aceasta purta lenjeria intimă a bărbatului.

 

Mai multe articole despre:
minora violata afumati viol 112