MENIU

Val de accidente în minivacanța de 15 august, soldate cu doi morți și mai mulți răniți

Accident rutier

Val de accidente pe șoselele din țară în minivacanța de 15 august. În Prahova, un om a murit iar alți patru sunt în stare gravă la spital după ce o autoutilitară a lovit două mașini. În Neamț, un bărbat și-a pierdut viața în urma unui impact puternic dintre o autoplatformă și o autoutilitară. Iar în Bistrița, patru tineri au fost răniți după ce un tânăr de doar 16 ani a urcat drogat la volan și a intrat într-un stâlp. 

Un grav accident a avut loc pe DN1 A, în dreptul localității Teișani din Prahova. Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a murit în urma impactului, iar o femeie, în vârstă de 60 de ani, a fost grav rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje, inclusiv două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Un bărbat a murit iar alte trei persoane se zbat între viață și moarte pe patul de spital după un accident grav produs în județul Neamț. Din primele informații rezultă că un șofer de 37 de ani, din Galați, care conducea o autoplatformă, a lovit un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

În Bistrița, un tânăr inconștient de 16 ani a urcat la volan după ce a consumat droguri și s-a izbit violent de un stâlp de la marginea drumului. Patru persoane au fost rănite, inclusiv șoferul teribilist, care plecase inițial de la locul accidentului la scurt timp după impact. Acesta s-a întors, însă, după ce oamenii legii au ajuns la fața locului.

Oamenii legii au deschis dosare penale pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, părăsirea sau modificarea locului accidentului şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.