MENIU

Klaus Iohannis: ”Există și un licăr de speranță. Așteptăm să ajungă prima tranșă de vaccin anticoronavirus” - Cine are prioritate la vaccinare

Președintele României - Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, în cadrul unei videoconferințe cu prefecții, că un vaccin împotriva coronavirus este posibil să fie la dispoziția noastră începând din primul trimestrul al anului 2021.

"Există și un licăr de speranță. În ultimele zile au apărut știri pozitive despre posibile vaccinuri. Nu știm în ce zi aceastea vor fi disponibile.

Este foarte probabil ca ele să devină posibile și să fie la dispoziția noastră începând din primul trimestrul al anului 2021, în tranșe nu vom avea toate dozele simultan si de la început.

Vom începe cu vaccinarea întregului personal medical și vom continua cu persoanele din prima linie,  lucrătorii esențiali, persoanele expuse la această boală.

Vaccinarea populației generale va avea loc probabil undeva în primăvară spre vară. Toate acestea sunt în pregătire. Până atunci gestionăm pandemia",  a declarat președintele Klaus Iohannis, joi.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis