MENIU

"Va fi o seară de suferință". Italienii, în genunchi înainte de România-Franța la Euro U21

Italia depinde de România pentru calificarea în semifinalele Euro U21

România scrie istorie la EURO U21. Luni seară, echipa de tineret a României joacă ultimul meci din grupa C, împotriva Franţei şi are toate şansele să se califice în semifinalele Campionatului European.

Echipa de tineret a României este la un pas să scrie istorie la Euro U21. În această seară va juca împotriva Franţei şi are toate şansele să se califice în semifinalele Campionatului European.

România scrie istorie la EURO U21. Italia încă speră să se califice în semifinalele Euro U21. Prestigiosul ziar italian, Gazzetta dello Sport notează însă că pentru Di Biagio și jucătorii săi va fi o seară în care vor suferi enorm.

România scrie istorie la EURO U21. Italienii se pot califica în semifinale dacă România învinge Franța, caz în care "Cocoșii" rămân acasă sau dacă francezii vor câștiga la mai mult de două goluri diferență, caz în care noi am rămâne acasă.

România scrie istorie la EURO U21. "Rămânem în cursa pentru calificarea în semifinale, dar un egal între Franța și România ne condamnă. După rezultatele de aseară am rămas în viață, dar pentru Di Biagio și băieții săi urmează o seară de suferință. Așteptând Franța - România, din această seară, italienii încă speră", notează prestigiosul ziar din Italia.

Mirel Rădoi, dezlănţuit înainte de Romania - Franta la EURO U21: l-a atacat pe Gigi Becali

Ianis Hagi i-a impresionat pe toţi la turneul EURO U21, unde a marcat două goluri şi a fost, per total, unul dintre cei mai buni tricolori. Astfel, fiul lui Gică Hagi a stârnit curiozitatea britanicilor, care au dorit să afle cât mai multe detalii despre jucătorul nostru.

Ianis Hagi l-a depășit în căutările de pe TRANSFERMARKT.CO.UK până și pe Matthijs De Ligt, jucătorul curtat în această vară de către Barcelona și Juventus.

TOP 5 CEI MAI CĂUTAȚI JUCĂTORI PE TRANSFERMARKT.CO.UK:

1. Ianis Hagi (20 de ani, Viitorul)
2. Matthijs De Ligt (19 ani, Ajax)
3. Louie Barry (16 ani, West Bromwich Albion Youth)
4. Mike Van Beijnen (20 de ani, NAC Breda U21)
5. Nicolas Pepe (24 de ani, LOSC Lille)

Mai multe articole despre:
U21 România - Franţa EURO U21