MENIU

USR îl acuză de ipocrizie pe ministrul Cuc: PSD și ALDE au implementat ”programul odrasla”

Uniunea Salvați România îl acuză pe ministrul Transporturilor - Răzvan Cuc de ipocrizie maximă, după ce acesta a declarat, într-o emisiune la Realitatea TV, că „angajările pe pile nu produc valoare”.

USR îi transmite ministrului Transporturilor - Răzvan Cuc faptul că angajările ”pe pile”, pe care acesta le-a dezaprobat în direct la Realitatea TV, fac parte din ”programul” PSD - ALDE.

Cei de la USR au denumit angajările în sistemul public de stat pe care le-au făcut cei de la guvernare cu apropiații lor ”programul odralsa” și au dat câteva exemple în acest sens.

”După ce presa a dezvăluit zeci și zeci de cazuri de pile politice plasate în posturi la stat bine plătite, ministrul Răzvan Cuc are o revelație.

Ca orice reprezentant de seamă al PSD, ministrul Transporturilor dă dovadă de ipocrizie maximă când spune că nu poți să generezi plus valoare cu pile, amante și nepoate și promite că va face el restructurare masivă în companiile din minister.

Ministrului Cuc, care a descoperit acum truisme gen „angajările pe pile nu produc valoare”, îi recomandăm să-i împărtășească descoperirea sa și premierului Viorica Dăncilă. Nu de alta, dar, nu mai departe de zilele trecute, aceasta l-a numit vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Formarea Profesională Inițială în Sistem Dual, cu rang de subsecretar de stat, pe fostul șofer al ex-ministrului Victor Negrescu.

După aceea, îi recomandăm ministrului Cuc să consulte și lista de mai jos, listă care ilustrează foarte bine un „program” de succes implementat de PSD și ALDE. În beneficiu propriu, evident, că doar nu al românilor!

USR consideră că integritatea și competența în ocuparea funcțiilor publice sunt vitale pentru buna funcționare a instituțiilor și, deci, a statului. Și nu sunt doar vorbe. USR a organizat concursuri pentru ocuparea unor funcții cheie și va face așa și în continuare!”, afirmă USR.

 

 

Mai multe articole despre:
null