MENIU

CRIN ANTONESCU, în direct la "JOCURI DE PUTERE" cu Rareş Bogdan

CRIN ANTONESCU, în direct la "JOCURI DE PUTERE" cu Rareş Bogdan

Crin Antonescu şi Victor Ponta sunt obligaţi să dea socoteală românilor pentru că le-au promis o alianţă a păcii şi a construcţiei naţionale, dar până la acest moment au reuşit mai mult să îşi măsoare bărbăţia politică decât să vină cu realizări guvernamentale vizibile.

Crin Antonescu vine la „Jocuri de Putere” pentru un dialog despre România şi şansele rămânerii USL în viaţă şi în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Cui foloseşte jocul de-a Tom şi Jerry? Cine e felina şi cine rozatoarea? Dar rapitororul şi câinele de vânătoare? Care este povestea „chelnerului” coabitării şi cine seamănă mai mult cu Traian Băsescu, Ponta sau Antonescu?

Care este rolul lui Iohannis în povestea Guvernului Ponta III şi cum se va încheia anul 2014? Cine va bea şampanie la Cotroceni şi cine va visa "a fost odată ca niciodată....."?

La 22.00, numai la „Jocuri de putere" cu Rareş Bogdan.

Iar de la ora 23.15 dosarul Ucraina, ţară aflată în pragul războiului civil, va fi discutat împreună cu Dan Dungaciu şi Adrian Severin. De ce trebuie sa-i intereseze pe romani trecerea Kievului prin foc de catre fortele anti-europene si ce pericol pandeste la granita de est? Cui serveste sangele varsat in Ucraina? Cum joaca marile puteri? Dar Romania?