MENIU

Urmează săptămâni dramatice pentru zodii. Ce au pregătit astrele

Urmează săptămâni dramatice pentru zodii. Ce au pregătit astrele

Dacă te-ai simți extenuată în ultimul timp, află că și evenimentele astrologice au contribuit la asta. Mercur retrograd a adus dramă și confuzie în viețile noastre și am văzut cum lucrurile scapă de sub control fără a putea face nimic. În total, au fost 6 planete care au intrat în retrograd în vara 2018, iar efectele au putut fi văzut prin evenimentele mai puțin pozitive prin care au trecut zodiile.

Ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni:

Berbec

Marte, planeta ta guvernatoare, te va face să fii destul de confuză în această perioadă în ceea ce privește cariera. Deoarece Marte este retrograd, este posibil să ai parte de multe piedici pe plan profesional. Deși te simți fără motivație, nu trebuie să lași aceste idei deloc realiste ale societății despre succes să îți afecteze și relația de cuplu. Distrează-te mai mult în săptămânile care urmează și nu te mai stresa în privința viitorului.

Taur

Uranus este retrograd, ceea ce te face să treci prin multe schimbări în relațiile cu cei din jur, dar și cu tine însăți. Aceasta este perioada în care poți decide să îți faci breton, să îți vopsești părul sau să îți anunți familia că îți dai demisia și te duci într-o călătorie în jurul lumii. Deși este o perioadă extenuantă, dar plăcută în același timp, trebuie să ai grijă de casă și de cei dragi și să te asiguri că toată lumea are tot ce îi trebuie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop