MENIU

Urmau să se căsătorească, dar la altar cineva s-a opus.Mireasa a plâns când a văzut cine era de fapt

S-au iubit încă din prima clipă când s-au văzut, iar după un an au decis să se căsătorească. Ajunsă în ziua nunții cu tiate pregătirile la zi, tânăra avea totuși o strângere de inimă. Totul era aranjat, domnișoarele de onoare erau la locul lor, mirele aștepta în fața altarului, buchetul era la locul lui, iar mireasa nu își găsea liniștea.

A pășit emoționată spre altar. Era însă singură, deoarece tatăl ei murise acum ceva vreme și nu avea pe nimeni s-a conducă spre alesul ei.

A înghițit în sec ți a mers singură până în fața mirelui. Dar când preotul a început să oficieze ceremonia cineva din biserică a țipat tare că se opune căsăoriei, potrivit bzc.ro.

Era fratele miresei pe care ea il invitase la nunta de un an de zile, insa el ii spusese ca nu o sa obtina permisie pentru acest lucru. Era fratele mai mare care a avut grija de ea de cand nu mai avea parinti si s-a comportat cu ea ca un adevarat parinte.

Ii spusese cu cateva zile si il rugase sa fie prezent la nunta. Insa el ii spusese ca nu are cum. Acum, fratele ei mai mare i-a facut cea mai fericita surpriza din viata si i-a fost alaturi. Dupa acest moment, fratele ei i-a stat alaturi ca un parinte si astfel ceremonia a continuat.

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa ceremonie miri altari