MENIU

Următorul iPhone va beneficia de o funcție surpriză pe care Apple o pregătește din 2018

Primul iPhone a fost anunțat în ianuarie și livrat în iunie. Dar, în ultimii ani, iPhone a fost prezentat în toamnă. Tot în toamnă va fi prezentat și noul telefon. Doar că acum o funcție importantă va fi livrată abia câteva săptămâni mai târziu. Detalii despre aceasta s-au aflat deja. 

Înainte să lanseze un nou telefon, Apple testează sistemul de operare cu mai mulți oameni. Acum, a lansat iOS 13.1 beta, unde apare o funcție nouă. Teoretic, din datele disponibile la acest moment, ai putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat în alb-negru.

Funcția există deja sub diverse implementări pe telefoanele Huawei și Samsung. Până acum Apple a mizat doar pe blurarea fundalului în poze. Totuși, un prim semn a fost în 2018.

În urmă cu un an, Apple a cumpărat compania daneză Spektral. Aceasta făcea un singur lucru: elimina fundalul, în timp real, din videouri.

De ce abia pe iPhone 11 face Apple așa ceva

iPhone 11 va fi primul telefon al Apple cu trei camere. Astfel, va putea măsura mai bine distanța dintre subiect și fundal. 

Evenimentul de prezentare al iPhone ar fi pregătit pentru marți, 10 septembrie. E în grafic cu strategia companiei din ultimul an, ceea ce confirmă și listarea în magazine înainte de jumătatea lunii septembrie.

De data asta vorbim de iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Încă din 2017 Apple a introdus câte trei telefoane, la niveluri diferite de preț. Așa va fi cazul și acum, unde Max va fi cea mai mare versiune. 

Noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung. Deocamdată, este cel mai bun de pe piață. Atât versiunea de 5,8 inci, cât și cea cu ecran de peste 6,5 inci ar avea panouri create de Samsung.

În toamnă, când noul telefon va fi pe piață, va avea concurență directă de la Samsung cu Galaxy Note 10. Totodată, Google trebuie să-și lanseze noul telefon și mai sunt așteptate noutăți de la Huawei, Sony sau chiar Nokia. Cert e că telefoanele Apple vor fi scumpe, mai ales în România.

Sursa

Mai multe articole despre:
Apple iphone smartphone iOS