MENIU

UPDATE: Autostrada Soarelui a fost redeschisă, după ore de coșmar pentru șoferi

Atenţie şoferi! Trafic rutier îngreunat pe Autostrada Soarelui

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti a revenit lanormal. Din cauza executării unor lucrări la carosabil pe sectorul kilometric 29+500 - 28+500 de metri şi a valorilor mari de trafic, circulația auto fusese deviat pe DN 3, 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Circulaţia rutieră pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui a fost deviată de către poliţiştii rutieri de la km 35 (Fundulea, judeţul Călăraşi) pe vechiul drum care făcea legătura intre Capitală și litoral ( DN3).

Decizia a fost luată din cauza executării unor lucrări la carosabil în zona localităţii Fundulea. Inițial, poliția rutieră a introdus restricții de circulație chiar pe autostradă, însă din cauza traficului intens, a decis devierea pe alt drum. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii să ruleze cu prudenţă sporită, să manifeste disciplină în trafic şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Mai multe articole despre:
trafic