MENIU

Unul dintre patronii Nuba, înjunghiat în fața localului! Un client îl urmărea de două zile

Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, din nordul Capitalei, a fost înjunghiat, joi, de către un client, în fața cafenelei. Atacatorul îl urmărea de două zile, potrivit unor surse, iar astăzi a stat la una dintre mese drept client, iar la un moment dat, când patronul a ieșit afară, individul l-a atacat cu un cuțit. Motivul nu este cunoscut deocamdată.

„Astazi, 20 aprilie 2023, in jurul orei 15.00, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 1 au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, intr-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict intre 2 persoane.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul sectiei care au identificat un barbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitaliceasca in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In continuare sunt efectuate cercetari pentru identificarea si depistarea barbatului banuit de savarsirea faptei, in vederea luarii masurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Mai multe articole despre:
nuba patron politia