MENIU

„Unitatea militară” TVR. Fost angajat SRI, unic candidat la postul de șofer al șefului TVR

Șofer începător pe post de driver al șefului TVR. Foto/Arhivă

Televiziunea națională se transformă, pe zi ce trece, într-un sac fără fund, unde se duc sume importante din bugetul de stat. Mai nou, TVR a lansat metoda concursurilor aproape fictive, unde se prezintă un singur om, deși concursul este, oficial, public.

Anca Alexandrescu a demascat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, cum TVR a organizat un concurs pentru postul de șofer personal al directorului Dan Turturică, concurs la care s-a prezentat un singur om, care a și câștigat. Showul continuă, acest singur candidat fiind fost angajat al Serviciului Român de Informații. Bătaia de joc la adresa banilor contribuabililor continuă. Halucinant este faptul că fostul angajat al SRI și-a obținut carnetul abia acum 4 luni. 

„TVR aproape că s-a militarizat, am primit feedback-uri de la oameni care sunt de zeci de ani de acolo. Cum e posibil să scoți la concurs un post de șofer, să vină un singur candidat, care și-a luat permisul acum 4 luni. Este fost angajat al Serviciului Român de Informații, actualmente șofer. Am primit informații că vine la job cu semnul de începător în geam, după care devine, brusc, șofer profesionist. Cred că este ilegal să angajezi un începător într-ale șofatului pe post de șofer al directorului general al TVR”, a declarat Anca Alexandrescu.