MENIU

Unde s-a găsit TABLETA Dianei Șoșoacă pe care sunt secrete „care ar distruge o parte din UE şi din NATO” - Cui cere DEMISIA

Diana Șoșoacă

Tableta și laptopul Dianei Șoșoacă au fost găsite în biroul unei alte senatoare. Aceasta le-ar fi luat din greşeală. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru furt.

„Tableta Dianei Şoşoacă a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări. Uluitor cine i-a luat-o şi din ce motiv.

Circulă peste tot știrea aceasta, iar dacă este adevărată, mă gândesc că polițiștii de la secția 17 puteau să anunțe mai întâi păgubașul și abia după aceea presa.

Oricum, totul s-a datorat anchetei irlandezului zburător și Sistemul a trebuit să o dreagă cumva. Penibile instituții avem!

Ar trebui sa demisioneze toți în bloc, nu să încerce să mă oprească pe mine din a mai lua cuvântul, din a opera procesul legislativ sau (chiar) de a mai intra în Casa Poporului!”, a scris Diana Şoşoacă pe Facebook.

La mijlocul lunii decembrie, Diana Şoşoacă acuza că i-au fost furate laptopul şi tableta din biroul său de parlamentar, iar STS nu ar fi putut să o ajute.

„Am depus ieri plângere la Parlament. Este procedura noastră internă. Mi s-a comunicat că se caută, pentru că este posibil ca fiind o geantă ca a tuturor parlamentarilor să fi fost confundată. Dacă nu apare până la ora 12, sunt rugată să depun plângere penală. Până acum nu s-a găsit!

Este un atac! Tableta STS ar fi trebuit să fie descoperită de STS în câteva secunde. Ieri, vorbind cu STS la telefon mi s-a comunicat că ei nu pot să detecteze tableta STS. Cum nu puteţi? Când aveţi sistem special de operare care detectează în două secunde locul în care se află. Avem un serviciu STS care nu face altceva decât să umble la voturi!

Se anunţă STS, SPP. E o procedură specială. Sunt demnitar al statului român. Nu mă duc la Poliţie. Eu anunţ pentru că sunt cu secrete de stat. Se ocupă STS-ul şi SPP-ul. E o altă procedură. Se aduce o echipă specială de la Parlament pentru a depune plângere. E o echipă operaţională solicitată special. E totuşi furt!”, a declarat Diana Şoşoacă,

 

Mai multe articole despre:
diana sosoaca tableta secrete