MENIU

Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de personalitate

Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de personalitate

Descoperă în articol unde trebuie să cauți jumătatea, în funcție de personalitatea și comportamentul tău.

Psihologii au grupat în categorii mai multe tipuri de personalități în funcție de câteva criterii: canalizarea energiei (introvertit vs. extrovertit), abordarea unei situații (intuitiv vs. sensibil), luarea deciziilor (rațional vs. emotiv), însușirea informațiilor (analitic vs. receptiv).

Urmărește inițiala fiecărui tip de personalitate și vezi rezultatele de mai în jos.

IR (Intuitiv rațional) - Caută locuri în care găsești minți curioase

IIRA - Ești o persoană foarte eficientă și nu îți place să îți petreci timpul făcând lucruri care nu îți pun mintea la contribuție. Îți recomandăm să cauți pe Internet evenimente culturale sau intelectuale, unde o să găsești pe cineva cu care ai ce să discuți.

IIRR - Îți place să faci activități noi, dar de abia după ce ele au devenit deja ultra populare. Încearcă să mergi la un curs unde îți poți descoperi o pasiune și, de ce nu, jumătatea.

SIRA - Nu îți place să îți pierzi timpul cu activități pe care le consideri inutile. Te atrag oamenii inteligenți, care te provoacă să gândești și de la care ai ce să înveți. Sunt șanse mari să îți descoperi jumătatea la un curs! O să te simți ca la școală, unde puteai să flirtezi cu tipul chipeș.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
personalitate compatibilitate cuplu