MENIU

Unde a dispărut Nicolae după ce şi-a pierdut titlul de "Principe al României"

Unde a dispărut Nicolae după ce şi-a pierdut titlul de "Principe al României"

Iubit de mii de români, Nicolae Medforth Mills şi-a pierdut titlul de “Principe al României” la începutul lunii august. De atunci, tânărul a preferat să părăsească ţara şi să se dedice activităţilor de voluntariat

Întâia zi din luna august a acestui an a adus pentru Alteţă Sa Principele Nicolae al României o veste sumbră. După o perioada în care a analizat foarte bine situaţia, Majestatea Sa Regele Mihai a decis să îi retragă dreptul de moştenitor şi, implicit, să-l excludă din linia succesiunii la tron. La scurt timp după decizia Majestăţii Sale, Nicolae Medforth Mills a hotărât că cel mai bine pentru el este să părăsească România şi să îşi caute liniştea în altă parte.

Deşi îşi petrecuse ultimii cinci ani în ţară şi devenise foarte iubit de oameni, fiul Alteţei Sale Principesa Elena a României a plecat în străinătate, încercând să uite tot ceea ce s-a întâmplat.

Departe de oamenii pe care îi iubeşte, Nicolae s-a dedicat activităţilor de voluntariat, implicându-se în numeroase proiecte, potrivit cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Nicolae principe Principele Nicolae