MENIU

Una dintre adolescentele care au bătut cu bestialitate o fată de 13 ani, reținută 24 de ore

Una dintre adolescentele care au bătut cu bestialitate o fată de 13 ani, reținută 24 de ore

Una dintre adolescentele care a particpat la lovirea și umilire unei alte fete, de 13 ani, a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Părinţii minorilor au fost și ei sancţionaţi cu câte 500 de lei, a transmis, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

e filmare se observă cum victima este umilită de celelalte fete. După ce o întreabă lucruri incomode și apoi, nemulțumite de răspuns, o pun să repete după ele, o fată o lovește puternic peste față. Iar calvarul tinerei continuă, pentru că imediat este trasă puternic de păr și apoi bătută cu picioarele. Totul, în timp ce fetele foloseau un limbaj care nu poate fi reprodus.

Deși, la un moment dat, fata nu se poate ridica, agresoarele continuă să o lovească cu picioarele. Incidentul revoltător s-a petrecut afară, într-un loc mai ferit, cu multă vegetație.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliția s-a autosesizat și le-a identificat pe agresoare. Două dintre minorele bătăușe s-au ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe. 

Mai multe articole despre:
batuta adolescenta tg jiu gorj bataie umilita