MENIU

Un TRAFICANT de minori a devenit consilier județean: El este membru în comisia pentru protecția copilului - A vândut două fete cu 1.000 de euro

Consilier județean, fost traficant de minore. Se întâmplă la Vaslui, acolo unde Cristian Turcu a ajuns în această funcție după ce, în 2010, a fost condamnat pentru trafic de minori. El a racolat două tinere și le-a vândut cu... atenție....1.000 de euro unui proxenet. Acum, după 10 ani, el a ajuns nu doar ales local ci și membru în comisia pentru protecția copilului.

Condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a vândut două minore unui proxenet, în 2010, Cristian Turcu a ajuns, în 2020, consilier județean în Vaslui de la ALDE, potrivit presei locale.

După ce mai mulți colegi, aflați pe locuri eligibile, s-au retras, Turcu a ajuns consilier județean, devenind și consilier personal al vicepreședintelui CJ Vaslui, Dan Marian, tot de la ALDE.

Consilierul de la ALDE a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a racolat două surori minore, pe care ulterior le-a vândut cu 1.000 de euro unui proxenet, în scopul exploatării sexuale în Italia, va supraveghea și aspectele de ”protecție socială și familie” din noua sa funcție.

Ca o ironie a sorții, acesta face parte din comisiile de specialitate ale CJ Vaslui, una dintre ele fiind cea de protecţie socială, protecţie copii, învăţământ, familie, cultură, culte şi sport.

Mai multe articole despre:
consilier alde fost traficant