MENIU

Un TIR a lovit un autobuz cu 40 de persoane între Buzău şi Ploieşti. Mai mulţi răniţi

Accident DN1B
Accident

Accident grav marţi dimineaţa între Buzău şi Ploieşti. Un TIR a intrat într-un autobuz cu 40 de persoane care intra în staţie.

Accident grav marţi dimineaţa între Buzău şi Ploieşti. Un TIR a intrat într-un autobuz cu 40 de persoane care intra în staţie, transmite Realitatea TV.

În urma accidentului, traficul este întrerupt, se circulă pe un fir alternativ. Cel puţin 7 oameni au fost răniţi.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1 B, pe raza localității Loloiasca, comuna Tomșani, Prahova. Un tir a intrat într-un autobuz care transporta muncitori la fabrica Yazaki din Parcul Industrial Ploiești, potrivit Observatorul Prahovean.

În jurul orei 5:30, pe sensul de mers către Ploiești, un tir a intrat în autobuzul plin cu aproximativ 40 de muncitori ai companiei Yazaki, care încetinea pentru a opri în stație.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital cu diverse traumatisme și atac de panică, însă nicio victimă nu este în stare gravă.

Autobuzul circula pe ruta Ploiești-Fulga și transporta muncitori la fabrica Yazaki din Parcul Industrial Ploiești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autobuz cu 40 de pasageri. Şoferul autotrenului nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune din spate cu autobuzul care oprise în staţie. În urma impactului au rezultat 7 persoane rănite uşor, care au fost transportate la spital. Traficul rutier este oprit pe sensul de mers Buzău - Ploieşti şi se circulă pe un singur fir, alternativ. Valorile de trafic sunt scăzute momentan.

Mai multe articole despre:
Ploieşti accident Buzău