MENIU

Un tânăr din Botoșani a ajuns la urgențe după o partidă de amor. Ce a pățit

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Botoşani, a avut parte de o experienţă nu tocmai plăcută după o partidă de sex.

Tânărul s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati şi a solicitat ajutorul medicilor cărora le-a spus că a observat sânge în urină, ceea ce l-a speriat foarte tare.

În primă fază, cadrele medicale l-au diagnosticat cu hematurie, care defineşte prezenţa sângelui în urină, dar dată fiind vârsta pacientului şi întrucânt acesta nu avea afecţiuni ale tractului urinar cadrele medicale şi-au pus semne de întrebare în ceea ce priveşte problema cu care tânărul s-a prezentat la spital.

În cele din urmă acesta le-a povestit medicilor ceea ce s-a întâmplat şi anume faptul că a avut parte de o partidă de sex mai energică.

„Este puţin probabil ca un pacient atât de tânăr, fără traumatisme şi alte afecţiuni cronice să sufere de hematurie. Pacientul a refuzat iniţial să comunice în vreun fel, însă după mai multe întrebări, a recunoscut că totul a început după o partidă de amor mai energică”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit stiri.botosani.ro.

Tânărul a fost supus unui examen amănunţit şi un set complet de analize, după care i s-a prescris şi un consult de specialitate.

Mai multe articole despre:
urgenţe sex