MENIU

Un șofer beat a făcut ravagii la Galați - O ambulanță în misiune, lovită în plin și proiectată pe linia de tramvai - FOTO

Un șofer beat a făcut ravagii la Galați - O ambulanță în misiune, lovită în plin și proiectată pe linia de tramvai

O ambulanță aflată în misiune în primele ore ale zilei de vineri a fost spulberată pe străzile din Galați de un șofer băut. 

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță, care se îndrepta spre spital cu o pacientă, a fost implicată într-un accident rutier în noaptea de joi spre vineri.

Impactul a avut loc pe strada Siderurgiștilor, cu un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate salvării care avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Ambele mașini au fost avariate, iar polițiștii au stabilit, la o primă verificare, că șoferul mașinii care nu a acordat prioritate ar fi fost băut, alcoolemia indicată de etilotest fiind de 0,78 la mie.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anghel Saligny, dinspre strada Gheorghe Doja, la intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor a intrat în impact cu o autospecială de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați, aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, care era condusă de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, din municipiul Galați, pe bulevardul Siderurgiștilor, dinspre strada Combinatului. În urma impactului, autospeciala, care transporta către spital o pacientă, a fost proiectată în refugiul stației de tramvai amplasată în imediata apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate, însă, din fericire, nu a fost rănită nicio persoană”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, scrie viata-libera.ro.

Poliția Rutieră a deschis un dosar penal, șoferul fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

Mai multe articole despre: