MENIU

Un șofer beat a băgat trei oameni nevinovați în spital, printre care și un copil de doar 5 ani

Foto arhivă

Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost victime ale unui accident rutier provocat de un şofer beat şi cu permisul de conducere suspendat, care a intrat în coliziune cu un autoturism.

Potrivit Poliţiei Timiş, un bărbat în vârstă de 47 de ani a condus un autoturism pe drumul județean dinspre localitatea Ţipari spre Coşteiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune un autoturism ce se deplasa din sensul opus de mers şi care era condus de un bărbat de 48 de ani.

În urma impactului au rezultat trei victime, cu toţii pasageri în autoturismul condus de şoferul de 48 de ani, respectiv o femeie, un bărbat şi un copil în vârstă de cinci ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul de 47 de ani avea o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date s-a constat faptul că acesta avea şi permisul de conducere suspendat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Mai multe articole despre:
sofer beat accident auto victime copil mic