MENIU

Un senator român a ajuns ȘOMER! Se zbate în sărăcie lucie, dar conduce o mașină de lux

Senatorul șomer

Din Parlament direct în şomaj. Un fost deputat se plimbă totuși cu un bolid de lux, dar primeşte indemnizaţie de şomaj.

Un fost senator şi fost prefect de Bistriţa-Năsăud a solicitat indemnizaţie de şomaj după finalizarea mandatului. El recunoaşte că nu şi-a găsit un loc de muncă după ce şi-a încheiat mandatul de senator.

Cristian Florian conduce un BMW şi este acţionar la o firmă care, în urmă cu câţiva ani, a încheiat mai multe contracte cu instituţiile statului.

Fostul senator PNL Cristian Florian, care şi-a încheiat mandatul în Parlamentul României în luna decembrie a anului trecut şi nu a mai candidat pentru un nou mandat, şi-a depus actele pentru indemnizaţie de şomaj.
 
Deşi a trecut jumătate de an de când şi-a încheiat primul şi ultimul mandat de senator, Cristian Florian încă încasează indemnizaţie de şomaj. Surse Adevărul.ro spun că valoarea indemnizaţiei ar ajunge la 1.600 de lei.
 
„Vă informăm că o persoană care a avut calitatea de senator până în decembrie 2016, a depus cerere pentru acordarea indemnizaţiei de şomaj, iar în prezent are calitatea de şomer indemnizat”, precizează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, într-un răspuns la o cerere formulată de Adevarul în baza legii 544.
 
Contactat telefonic, fostul senator a recunoscut că a aplicat pentru indemnizaţie de şomaj, pentru că nu şi-a găsit un loc de muncă imediat după finalizarea mandatului de parlamentar.
„Da, pentru o perioadă scurtă de timp încă mai iau indemnizaţie. La finalizarea mandatului a fost iarnă, nu m-am mobilizat atunci să-mi caut un loc de muncă, aşa m-am adaptat condiţiilor”, a precizat fostul senator Cristian Florian.
Mai multe articole despre:
şomaj senatorul șomer