MENIU

Un semn misterios anunță ce e mai rău. A apărut într-o pădure din China și se vede din satelit

Semn misterios în China

Un semn uluitor lăsat într-o pădure din China se întinde pe o lungime de circa 1 kilometru și pe o lățime de 600 de metri,

În urmă cu câțiva ani, Gao Shuxian de Chengdu, provincia Sichuan, China, a făcut o descoperire uimitoare chiar în pădurea de lângă satul său.

Omul a descoperit un semn inscripționat cu ajutorul coroanelor pomilor, care poate fi văzut chiar și din satelit.

Descoperirea este una uimitoare și a fost realizată din întâmplare de către chinezul Gao Shuxian. Într-o zi când a urcat în vârful unui turn, bărbatul a văzut ceva ciudat în depărtare.

Era vorba despre niște forme ciudate ale copacilor, care seamănă izbitor de bine cu caracterul chinezesc „犇,". Semnificația sa este una sugestivă pentru că se traduce prin „grăbește-te" sau „du-te repede".

Interesant că acolo unde există semnul, copacii au forme distincte de parcă cineva i-a plantat astfel pentru ca atunci când se vor face mari să transmită mesajul. Problema este că ei au fost plantați în urmă cu peste 200 de ani, atunci când nu existau mijloace de zbor. Atunci, nu putem să nu ne întrebăm, cui a fost destinat acest mesaj și cu ce scop?

Nu se poate răspunde la această întrebare, dar se mai poate adăuga faptul că semnul se întinde pe o lungime de circa 1 kilometru și pe o lățime de 600 de metri, potrivit Efemeride.ro

Mai multe articole despre:
China