MENIU

Un român vinde cireșele cu doar 2 LEI pe kilogram, dar pune o condiție. Ce trebuie să facă potențialii cumpărători

Un român vinde cireșele cu doar 2 lei pe kilogram, dar pune o condiție. Foto: Captură TikTok

Un român a reusit sa faca valuri pe TikTok dupa ce a postat un videoclip în care spune că vinde kilogramul de cireșe cu doar 2 lei. Iubitorii acestor fructe s-au îngrămădit să îi ceară adresa, având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață sunt de 30-40 de lei pentru un kilogram. Însă această ofertă poate fi considerată o încercare deosebită, deoarece vânzătorul pune o condiție pentru cei care doresc să cumpere cireșele.

Ionuț Paul Țipoș, un tânăr producător, din localitatea Dulcești, județul Iași, a făcut anunțul că vinde cireșele la 2 lei/kg. Cu toate acestea, tânărul a impus o condiție: Doritorii trebuie să meargă să le culeagă. 

„Vând cireșe cu doar 2 lei/kg. Da, ați auzit bine, 2 lei kilogramul, doar că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați. Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea acesta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție! Ia, uite, câte cireșe și este plin tot copacul.

Afecțiunile hepatice, ameliorate vizibil de o plantă banală.

N-am văzut niciodată atâtea cireșe pe un copac. Vi s-au copt cireșele? Ia uitați cum stau cireșele la mine! Zici că sunt struguri de masă! Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Măi, oameni buni, înseamnă că anul acesta am fost mai bun, am mers mai des pe la Biserică și a dat Dumnezeu la fiecare după inima lui. S-au făcut cireșele la tine, dar nici în halul acesta, uitați aici!”, spune tânărul în filmulețul postat pe TikTok. 

@paul.ionut.tipos

Cele mai bune Cireșe din România

♬ original sound - PAUL TIPOS

Cum era de așteptat, internauții s-au repezit la ofertă, dau au făcut și comentarii piperate:

„Prețul nu este chiar asa mic, există riscul să te prindă adevăratul proprietar”

„Și dacă te prinde proprietarul,cine răspunde?”

„Nu cred. Este caterincă nu?”

„Mi se pare super pretul, eu vin din București” 

Pericolul la care te expui când bei bere direct din sticlă. Avertismentul unui expert: „Habar nu ai ce rău faci”

Mai multe articole despre:
cirese pret cirese producator cules cirese