MENIU

Un român din Olanda a lansat perechea de 3 șosete. Cum arată colecţia neobişnuită

Trei şosete

Bogdan Ferariu este un tânăr român în vârstă de 25 de ani care trăiește și muncește în Amsterdam. A avut o idee neobişnuită cu care încearcă să dea lovitura.

Bogdan Ferariu a inventat "perechea" de şosete care conține nu două, ci trei șosete. Pentru că dacă pierzi una, o ai pe a treia de rezervă.

Bogdan lucrează în domeniul tehnologiei și a decis să-și fabrice singur șosetele colorate. I-a venit ideea s-o adauge și pe a treia: "Am 25 de ani, am terminat facutatea în Danemarca. După facultate am avut câteva internship-uri în Barcelona și Amsterdam, iar acum lucrez pentru o agenție de publicitate de aici. Fac asta de un an și jumătate", spune el, potrivit start-up.ro.

"Ideea asta mi-a venit când am început să lucrez aici. Corect e să spun că am avut mai multe idei, însă pe asta am pus-o în practică. Am studiat trendurile multă vreme, mai ales pe cele din România. Mie îmi plac foarte mult șosetele colorate, le cumpăr mereu. Așa m-am gândit la asta. Am vorbit cu niște prieteni din București să văd ce părere au despre idee și dacă ar vrea să mă ajute. M-am interesat, sunt multe firme în Europa care deja fac chestia asta, și în Statele Unite sunt câteva. Și m-am gândit ce aș putea aduce eu nou pe piața asta. Atunci m-a lovit ideea asta amuzantă cu trei șosete într-un pachet. Am zis «Hai să încercăm!». Am dat drumul firmei acum un an și trei luni", mai spune Bogdan.

Piața țintă pentru Bogdan este România. Cu ajutorul unor preteni, el își conduce afacerea din Amsterdam:

”Principalul meu target este piața din România, însă mă gândesc ca pe viitor să mă dezvolt și în Europa. Polonia, Olanda, Danemarca. Să conduc firma de aici nu e mereu simplu. Am noroc, că mă ajută prieteni de-ai mei din țară. Eu mi-aș dori să vin mai des în România. Toată treaba asta cu afacerea a venit dintr-o nevoie personală. Am vrut să fac ceva pe lângă serviciu. Asta, și faptul că îmi rătăceam mereu șosetele. La ultima mea colecție lansată am avut 300 de perechi în prima rundă, iar cererea este destul de mare, m-a surprins plăcut”.

Cererea a fost foarte mare, iar tânărul antreprenor nu a reușit să facă față. Cum arată colecţia AICI

Mai multe articole despre:
afacere afaceri şosete Bogdan Ferariu