MENIU

Român găsit mort pe o stradă din Italia, învelit cu cartoane. Totul, sub ochii nepăsători ai trecătorilor

Sursa foto: Pixabay

Un român a fost găsit fără suflare pe o stradă din Italia, învelit cu cartoane. Potrivit medicilor, bărbatul a murit de frig.

Conform publicației Il Gazzettino, acesta a avut ultimul domiciliu stabil la Cerignola, în Puglia. Nimeni nu știe cum a ajuns la Padova, singur, departe de toți cei dragi.

El a murit în cursul nopții de miercuri spre joi, lângă niște pubele de deșeuri, învelit cu cartoane, care nu au fost de ajuns pentru a-i oferi căldura de care avea nevoie, scrie publicația stiridiaspora.ro.

În dimineața zilei de joi, zeci de navetiști care s-au îndreptat spre gară au trecut cu nepăsare pe lângă trupul neînsuflețit acoperit parțial de cartoane. Nimeni nu s-a oprit pentru a vedea ce se întâmplă cu persoana care zăcea nemișcată.

Descoperirea a fost făcută de o patrulă a Poliției Locale care, după ce a trecut de mai multe ori pe lângă locul respectiv, a decis să facă o verificare. Agenții au dat la o parte cartoanele și i-au văzut chipul împietrit, cu ochii larg deschiși. Bărbatul era mort de cel puțin câteva ore. În buzunar avea toate actele personale și documente medicale din care rezulta tratamentul pe care trebuia să și-l administreze pentru tuberculoză.

La fața locului a fost chemată o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic, ci doar să constate decesul românului.

Corpul neînsuflețit a fost dus la morgă, fiind pus la dispoziția autorității judiciare. Autoritățile încearcă acum să dea de rudele bărbatului român.

Mai multe articole despre:
roman decedat italia