MENIU

Un PSD-ist șochează: "Protestatarii trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă"

Cristian Bârdac, consilier PSD la Secretariatul General al Guvernului, cu rang de secretar de stat, a scris pe pagina de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei ”trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă”. Între timp, consilierul a șters postarea.

”Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postări în care suntem ultragiați că Jandarmeria a făcut și a dres. Postăm niște materiale video scoase din context și facem pe călugărițele pe aici. Dar ăia care au dat foc la toți brazii din Victoriei și că erau să sară în aer mașinile din zona sau ăia de au maturat cu forțele de ordine pe jos, ăia cu ceafă lată, ăia nu ne mai deranjează? Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid?

Nu mai plângeți și rostogoliți imbecilități pe rețele. Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!!” a fost mesajul PSD-istului Cristian Bârdac.

Bilanțul protestelor din 10 august, din Piața Victoriei, a fost: 425 de persoane tratate de ambulanțe la fața locului și 63 de oameni duși la spitalele Floreasca și Elias.