MENIU

Un profesor de geografie de la un liceu din Cluj a dispărut fără urmă: "Era as în ce preda"

Un profesor de geografie a dispărut fără urmă

Directorul Colegiului Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca, Constantin Corega, a anunţat Poliţia despre dispariţia profesorului Marius Popa, după ce a acesta nu s-a prezentat la şcoală în dimineaţa zilei de 22 ianuarie

Profesorul de geografie Marius Popa nu s-a mai prezentat la şcoală. A doua zi, am anunţat Poliţia despre dispariţia dânsului, am luat această decizie tocmai pentru că ştiam că nu are rude apropiate”, a declarat, pentru monitorulcj.ro, directorul Colegiului Emil Racoviță, scrie voceatransilvaniei.ro.

"Profesorul Popa predă la noi în şcoală de peste 30 de ani şi niciodată nu s-a mai întâmplat să lipsească. Este unul dintre cei mai vechi profesori ai noştri şi niciodată nu am avut probleme cu el. Din câte ştim noi, nu are pe nimeni apropiat, de aceea mi s-a părut ciudat că nu a mai apărut în data de 22 ianuarie. Marius Popa are în jur de 57- 58 de ani", a declarat Corega.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au confirmat dispariţia profesorului, dar au anunțat că nu pot da alte informații deoarece familia acestuia a cerut asta.

Marius Popa a predat Geografie 30 de ani la acelaşi liceu unui număr foarte mare de tineri. Un fost elev de-al său îl descrie ca pe un om nu foarte înalt şi slăbuţ. "Îl putea bate orice elev de clasa a opta, dacă voia. Era micuţ de statură şi nu reuşea să se impună, ca autoritate, în faţa copiilor. Dar era as în ce preda. Era un profesor liniştit, nu urla, dar nici nu reuşea să ne ţină în frâu”, a povestit fostul elev.