MENIU

Un primar cere ajutorul pe Facebook pentru a face un WC: "Trec peste rușine și spun direct"

WC in curte

Un primar a ajuns să ceară ajutorul pe Facebook pentru a face un WC la o școală din comuna sa.

Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, cere ajutor pe Facebook pentru a amenaja o toaletă interioară la grădinița din sat. Edilul spune că nu dispune de fonduri suficiente nici pentru materialele de construcție și nici pentru muncitorii care să execute lucrările.

„În comuna Lopătari avem trei școli care încă au toaletele afară. Este o situație inacceptabilă pentru mine și vreau să o schimbăm cât mai curând pentru copiii care învață la noi. Anul acesta ne-am propus să facem o toaletă în interior la grădinița din satul Lopătari până la începutul anului școlar. Am găsit o soluție să transformăm camera arhivei de la școală în spațiu pentru toaletă și am alocat din bugetul local o sumă pentru materiale, dar din păcate nu ne putem permite să angajăm o firmă specializată. Ne-am gândit să facem lucrările cu băieții de la primărie și cu câțiva oameni de la „ajutor social”, dar ei sunt foarte solicitați și cu întreținerea drumurilor comunale (care nu au niciun metru de asfalt)”, a postat pe pagina sa de Facebook primarul Claudiu Constantin.

Primarul a adăugat că orice sprijin este binevenit, fie că este vorba de materiale de construcție, fie că este vorba de forță de muncă, pentru ca grădinița din localitate să aibă o toaletă în interior la începutul anului școlar.

Mai multe articole despre:
claudiu constantin comuna lopatari