MENIU

Un poliţist din Bucureşti a ajuns să fie ameninţat cu moartea de interlopi

Şi-a făcut datoria, iar acum viaţa lui este pusă în pericol. Un poliţist din Bucureşti, care a sancţionat mai mulţi comercianţi ilegali, a ajuns să fie ameninţat cu moartea. Acesta susţine că mai mulţi interlopi din Capitală i-au aflat datele personale şi l-au avertizat că îi vor da foc atât lui, cât şi familiei sale. 

După tragedia poliţistului rutier care şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit cu maşina de un şofer turc, apare un alt caz tulburător în care un angajat al Poliţiei devine victimă.

Un agent, din cadrul unei secţii din sectorul 4 al Capitalei, a alertat autorităţile că a primit ameninţări cu moartea. Iniţial, mai mulţi suspecţi, pe care acesta i-ar fi sancţionat pentru comerţ cu ţigări de contrabandă, ar fi depus plângere împotriva sa.

Apoi i-ar fi aflat datele personale şi adresa. Atât poliţistul cât şi familia sa ar fi fost ameninţaţi cu moartea.

După ce agentul a sesizat autorităţile care se ocupă de protecţia poliţiştilor, Direcţia de Informaţii şi Protecţiei Internă şi Direcţia Generală Anticorupţie fac verificări în acest caz. De asemenea, s-a deschis o anchetă penală la Parchetul Judecătoriei Sectorului 4.

Mai multe articole despre:
moarte ameninţare poliţist