MENIU

Un alt pedofil în Poliție. Acuzațiile sunt extrem de grave

Eugen Stan nu este singurul polițist aflat în centrul unor acuzații de pedofilie. O femeie își acuză soțul, polițist într-o comună bihoreană, de faptul că și-ar fi abuzat sexual propria fiică de doar patru ani. Bărbatul neagă acuzațiile, iar dosarul a fost clasat după ce instanța a decis, în urma unei expertize psihologce, că faptele nu se confirmă. Asta chiar dacă Direcția Pentru Protecția copilului a făcut propria evaluare psihologică, din care reiese ca fata ar fi fost abuzată sexual de tată. Contactat de jurnaliștii Realitatea TV, polițistul nu a raspuns la telefon până la această oră pentru a oferi un punct de vedere. 

Tânăra mamă și-ar fi dat seama că e ceva în neregulă în comportamentul fiicei ei în luna octombrie a anului 2016. Așa că și-a dus fiica la un psiholog, care i-ar fi confirmat verbal că fetița, atunci în vârstă de patru ani, ar fi fost abuzată sexual.

Speriată, mama a depus plângere la Direcția de Protecție a Copilului. Aici, copila a fost supusă unei evaluări psihologice din care a reieșit ca ar fi fost abuzată de către tată.

Cazul a fost cercetat de către Parchet, iar în urmei unei expertize făcute de un alt psiholog a reieșit că cele sesizate de mamă nu se confirmă. Astfel, dosarul a fost clasat, deși în raportul făcut de Direcția Pentru Protecția Copilului reiese clar că fetița a fost abuzată sexual. Avocatul a cerut o a treia expertiză în cadrul dosarului civil de divorț.

În acest moment, fetița se află în grija mamei. Suspectul își desfășoră activitatea în cadrul unui post de Poliție dintr-o comună bihoreană. 

 
Mai multe articole despre:
poliţist Realitatea Tv video abuz sexual