MENIU

Un patron din Mehedinți și-a snopit angajata din bătaie după ce aceasta și-a dat demisia

Caz șocant în județul Mehedinți. O femeie în vârstă de 38 de ani din comuna Șimian a ajuns în comă la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de patronul magazinului la care lucra. Motivul este unul halucinant. Femeia își înaintase demisia cu doar câteva zile în urma, iar șeful său și-a ieșit din fire în urma unor schimburi de replici. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Toată scena a fost înregistrată cu telefonul mobil. Femeia era angajată de mai bine de doi ani, iar în urmă cu numai câteva zile, sătulă de comportamentul şefului său, a mers să-şi dea demisia.

„Și-a dat demisia acum 4 zile nu a vrut sa o primeasca i a zis sa vina luni marti s-a dus acolo de a primit- o, a inchis biroul la el si a batut-o acolo cu toporul”, a spus soțul femeii agresate.

Potrivit soțului, patronul ar fi recurs la acest gest pentru că soția sa i-ar fi refuzat niște favoruri sexuale. După ce a bătut-o cu bestialitate, cu ultimele puteri, victima a plecat spre casă însă s-a prăbușit la poartă.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla in incinta societății unde lucrează in urma unui conflict verbal cu adiministratorul societatii femeia ar fi fost agreata de acesta”, a spus Gabriela Ciocioană, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Administratorul acuzat de agresiune a declarat telefonic că nu vrea să comenteze incidentul și că va răspunde doar în fața anchetatorilor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. 
 

Mai multe articole despre:
agresiune patron angajat politie ipj