MENIU

Un pacient cu COVID-19, aflat în stare gravă, a FUGIT dintr-un spital ieșean. Bărbatul nu crede în coronavirus

Imagine spital

Un pacient bolnav de Covid-19 a fugit din spital pentru că nu crede în virus. S-a întâmplat la Iași, iar bărbatul este în stare gravă. Medicii sunt convinși ca pacientul va muri acasă în scurt timp, relatează Realitatea PLUS.

 
Decizie surprinzătoare a unui pacient ieşeaninfectat cu COVID-19, dar care prezenta și alte cormobidități. Bărbatul a cerut medicilor să fie externat, spunând că se simte mai bine şi că oricum nu crede în existenţa virusului.
 
În vârstă de 68 de ani, bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iaşi luni dimineaţă, fiind în stare gravă. Imediat, acesta a fost internat la ATI. După trei zile de spitalizare și tratament, perioadă în care a început să se simtă mai bine, bărbatul a cerut să plece acasă, în cursul zilei de joi.
 
Medicii se aşteaptă ca, în următoarele zile pacientul să revină în stare foarte gravă la spital sau chiar să moară la domiciliu, atât din cauza faptului că are nevoie de continuarea şedinţelor de dializă, cât şi din cauza problemelor cauzate de infecția cu noul coronavirus.
 
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a fost sesizată având în vedere că bărbatul trebuie să continue carantina la domiciliu.