MENIU

Un OM DE AFACERI, despre ORORILE prin care trece din cauza MAIDANEZILOR: "M-AM SĂTURAT"

Bărbatul a spus că maidanezii i-au mâncat păsările de la fermă

Un cartier al Galaţiului s-a transformat în teren de vânătoare pentru haitele de câini comunitari.

Barboşiul, un cartier din Galaţi, s-a transformat în teren de vânătoare pentru haitele de câini comunitari,scrie viata-libera.ro.

Atunci când resturile de mâncare lipsesc din groapa de gunoi sau din păduricea de pe lângă Siret, câinii comunitari se reorientează rapid şi atacă gospodăriile din zonă.

A simţit-o pe pielea lui Lucian Ştiubei, un om de afaceri care are la Barboşi o fermă întinsă pe 12 hectare. Într-o singură noapte a rămas fără zeci de păsări, după un raid al maidanezilor. "Am făcut adrese către toate autorităţile competente. Sincer, m-am cam săturat. Nu este pentru prima dată când păţesc acest lucru. În momentul în care câinii au atacat ferma, aici nu era decât un singur angajat. Norocul meu a fost că au sărit vecinii gardul, că altfel rămâneam fără niciun animal", a explicat acesta.

De când şi-a cumpărat ferma, omul a rămas fără sute de păsări şi animale, pierdute în urma atacurilor haitelor de câini flămânzi. Culmea este că, după ultimul atac, autorităţile nu au venit să ridice cadavrele animalelor moarte, care zac şi acum, de mai bine de două săptămâni, într-un container. "Am făcut cereri să vină să le ia şi să le analizeze, pentru că eu nu am de unde să ştiu dacă acei câini erau turbaţi sau nu", a mai explicat fermierul. Nici valoarea pagubei nu ne-a putut-o spune proprietarul, aceasta urmând să fie stabilită, oficial, de autorităţile în drept.

 

Mai multe articole despre:
Galaţi câini comunitari fermă galaţi