MENIU

Un om al străzii s-a apropiat de ei pe stradă, în miez de noapte. Ce le-a spus le-a SCHIMBAT viaţa!

Charlotte Ellis și Taylor Waldon, un cuplu de britanici, au avut parte de o surpriză înduioșătoare când se aflau pe stradă, într-o noapte geroasă de ianuarie. Întâmplarea emoționantă a fost povestită chiar de tânără, prin intermediul unei rețele de socializare, scrie unica.ro.

Charlotte și Taylor au așteptat timp de patru ore în fața stației Covent Garden din Londra pentru ca trenul să își reia activitatea, iar temperatura din termometru era cu mult sub 0 grade. Văzându-i cum tremură de frig, un om al străzii s-a oferit să le dea paltonul și pilota lui.

Cei doi au fost atât de impresionați de gestul făcut de omul străzii, încât au decis că în acea seară el nu va mai dormi pe stradă și l-au rugat să meargă cu ei acasă. Bărbatul a crezut că Charlotte și Taylor glumeşte și a refuzat oferta lor, dar s-a răzgândit după ce aceștia i-au spus că și ei vor dormi în stradă dacă nu vine cu ei acasă.

Bărbatul, pe nume Joey, și-a făcut baie, s-a bărbierit, a mâncat și a stat de vorbă ore în șir cu Charlotte și Taylor în casa lor. De atunci, cei trei au rămas buni prieteni. La plecare, în semn de mulțumire, Joey le-a lăsat cadou haina lui, despre care cuplul spune că este cel mai frumos și sincer cadou pe care l-ar putea primi vreodată.

Gestul de afecțiune făcut de Charlotte și Taylor nu a rămas fără ecou în sufletul lui Joey. După doar cinci zile, bărbatul și-a găsit un loc de muncă și nu mai locuiește pe stradă.

"Tot ce avea nevoie era ca cineva să creadă în el și să îl ajute să facă primul pas. Joey este cel mai frumos, cald și darnic om pe care l-am întâlnit până acum. Mă simt recunoscătoare pentru că am putut să îl ajut să își refacă viața", a povestit Charlotte într-o postare pe Facebook, care s-a viralizat instant.