MENIU

Un șofer japonez care juca Pokemon Go a omorât o femeie pe trecerea de pietoni

Mania Pokemon Go face noi victime: un șofer japonez care se juca la volan. a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, scrie Automarket.ro.

După cele câteva sute de accidente realizate în toată lumea de șoferi care își foloseau mașinile ca mod de transport spre personajele jocului Pokemon Go, un japonez e anchetat pentru ucidere din culpă pentru că a călcat doupă femei pe trecerea de pietoni în timp ce se juca pe telefon.

Deși mania Pokemon Go s-a mai atenuat după explozia jocului japonez la nivel mondial, există țări în care zeci și sute de mii de utilizatori încearcă zilnic să prindă personaje vituale suprapuse peste împrejurimile reale. Iar problemele pe care acești jucători le cauzează în trafic pentru că aleg să-și folosească mașinile în timp ce se află la vânătoare de Pokemoni sunt uneori foarte grave.

Dacă până acum am avut câteva cazuri de accidente pe alocuri tâmpe în care șoferii care jucau Pokemon Go au lovit frontal copaci căutând să prindă personajele aplicației, primim vești tragice din Japonia, acolo unde un șofer a lovit două femei care traversau strada regulamentar în timp ce conducea mașina în căutare de "trofee" Pokemon. Una dintre cele două femei se află în spital în stare gravă, însă cealaltă nu a supraviețuit impactului și și-a pierdut viața.

Mai multe articole despre:
null