MENIU

Un nou tip de prezervativ face furori. Ce se face cu el e de-a dreptul şocant!

Cum arată şi cum se foloseşte "prezervativul" pentru sex oral. Ce? Nu ştiai că există aşa ceva? Ei bine, află că există şi este chiar folosit. Ce-i drept, de numai 10% dintre femei, scrie Buzzfeed.com. Vorbim despre prezervativul, mai bine spus folia, din latex care te protejează de diverse boli cu transmitere sexuală, care pot fi luate prin practicarea sexului oral.

Ce este o folie pentru sex oral

Folia protectoare este o fâşie dreptunghiulară din latex care se plasează peste anus sau vagin în timpul practicării sexului oral, cu scopul protejării împotriva bolilor cu transmitere sexuală.

Cum se foloseşte folia pentru sex oral

Mai întâi de toate, verifică termenul de valabilitate al foliei şi dacă este marcată CE, pentru a te asigura că aceasta a fost testată şi poate fi folosită în siguranţă.

Apoi, înlătură cu atenţie ambalajul foliei, având grijă să nu deteriorezi materialul cu unghiile sau cu bijuteriile.

Înainte de a plasa folia, anusul sau vaginul trebuie umezit cu un lubrifiant pe bază de apă sau silicon, scrie csid.ro.

Important: folia se ţine cu ambele mâini şi se va atinge cu limba numai pe una dintre părţi (nicidecum pe partea care a fost în contact cu anusul sau vaginul)! Există pe site-urile de profil diverse „hamuri” care pot ţine pe loc folia, fără să mai fie nevoie să foloseşti mâinile.

Dacă se schimbă locul stimulat, de la vagin la anus şi viceversa, se va folosi o folie nouă.

Folia se foloseşte o singură dată, deci nu trebuie reutilizată!

Mai multe articole despre:
protecţie sex prezervativ