MENIU

Un nou serviciu care te ajută să trimiţi email-uri anonime

Pentru contextele în care vreţi să vă păstraţi anonimitatea online când trimiteţi un email, s-a inventat noul serviciu Leak.

Numărul serviciilor online la care aveţi acces gratuit este în continuă creştere. Indiferent că este vorba de stocat fişiere online sau de trimis un email, posibilităţile sunt nelimitate.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre uneltele destinate anonimităţii online. Din fericire, există câţiva dezvoltatori care şi-au făcut un scop în viaţă din a vă ajuta să trimiteţi mesaje în format electronic fără ca destinatarul să cunoască emiţătorul.

Nu  ar trebui să vină ca o noutate faptul că se pot trimite mesaje de la o entitate anonimă sau o altă persoană. Inovaţia implementată în Leak constă în uşurinţa cu care puteţi profita de această funcţie. În definitiv, este suficient să introduceţi adresa destinatarului, să introduceţi mesajul efectiv şi să bifaţi că sunteţi de acord cu regulile website-ului. Opţional, puteţi alege un expeditor generic dintre câteva opţiuni predefinite, gen un prieten, un coleg de muncă, un membru al familiei, un prieten al unui prieten sau cineva.

Deşi un astfel de serviciu online ar putea fi soluţia perfectă pentru a trimite emailuri nedorite cuiva şi nu are nimeni cum să prevină un astfel de scenariu, există însă şi o parte bună. Leak nu poate fi folosit pentru trimiterea de mesaje în masă la o listă stufoasă de persoane. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
online serviciu nou email inventat Leak