MENIU

Un nou protest pe 24 ianuarie, de Mica Unire, în Piaţa Victoriei: "Uniți toți, scăpăm țara de hoți"

Ziua de 24 Ianuarie semnifică, pentru România, sărbătorirea Micii Uniri, însă în 2018, cetățenii țării au ales această dată importantă pentru a organiza un protest împotriva partidului aflat la guvernare, PSD.

Astfel, când se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, se anunță un miting numit sugestiv „Uniți toți, scăpăm țara de hoți!”, începând cu ora 18:00. Evenimentul este organizat de comunitățile: insist, deci REZIST; rezist, deci EXIST, Reușim, Insistăm pentru Romania Demna, Spațiu liber de corupție. #VăVedem din Bucuresti, Rezist.TV şi Rezistenții din Piata Victoriei.

„În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Romane), mergem cu mic, cu mare, în Piața Victoriei din București pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniți toți, scăpăm țara de hoți!

România trebuie să fie condusă de politicieni integri și competenți, nu de politicieni penali și corupți! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generație de politicieni cu care să ne mândrim și pe care sa îi respectăm!”, se arată pe pagina evenimentului.