MENIU

Un nou proiect de apartamente rezidenţiale la metroul Piaţa Muncii: Global City Residence (P)

Global City Residence
<p>Apartamente <strong>Global City Residence</strong></p>
<p>Apartamente <strong>Global City Residence</strong></p>
<p>Apartamente <strong>Global City Residence</strong></p>

Persoanele care isi doresc un apartament mare, o zona buna in care sa locuiasca si un pret accesibil, se pot orienta la complexul de locuinte Global City Residence, la numai 3 minute de metrou, in vecinatatea zonei Decebal-Calea Clarasilor, mai exact zona Piata Muncii.

Structura imobilului este pe cadre si stalpi de beton iar compartimentarile  interioare vor fi din caramida Porotherm. Complexul va beneficia de paza permanenta si monitorizare video permanenta. Imobilul se afla in curs de executie, dezvoltatorul oferind consultanta oricarui potential client.

Pe site-ul de promovare, www.globalcityresidence.ro, sunt prezentate detaliat in format 2D si 3D, compartimentarile fiecarui tip de apartament in parte, de doua, trei si respective patru camere. Apartamentele vor beneficia si de locuri de parcare in subteran care pot fi achizitionate optional.

Arhitectura indrazneata si structurarea apartamentelor din Global City Residence a fost conceputa de asa maniera incat sa ofere un confort sporit atat unor familii cu copii cat si tinerilor aflati la inceput de drum.

Apartamentele vor fi predate cu centrala de apartament performanta, tamplarie cu 6 camere avand sticla tripan si usi de exterior Maco. Foarte important este faptul ca toate apartamentele vor fi contorizate individual pe utilitati.

Finisajele care vor fi personaliza locuinta vor fi de calitate superioara, dezvoltatorul alocand un plafon financiar fiecarui apartament in parte si completat de o gama variata oferita de furnizorii agreati.

Suprafatele construite ale apartamentelor sunt de 55mp la doua camere si de 90 mp respectiv 120 mp , la cele de trei camere. Noutatea pe piata locuintelor in aceasta zona este adusa de suprafata generoasa de 150 mp a apartamentelor cu 4 camere.

Posesorii de autoturisme beneficiaza de acces rapid la toate zonele de interes ale capitalei, cat si de parcare subterana monitorizata video, o alta alternativa fiind mijloacele de transport in comun si metroul la doar 3 minute de mers pe jos.

Locatia in care se afla aceste apartamente este la granita dintre doua sectoare,  marginita de B-dul Basarabia,B-dul Decebal, B-dul Mihai Bravu  si se poate descrie ca fiind o oaza de liniste in inima orasului.

Registrul Comertului, spitalul de copii Victor Gomoiu, Parcul National, patinoarul Flamaropol, Parcul Voinicelul cu baza sportiva, Mega Mall si numeroasele centre de fitness si recreere redefinesc valoarea acestei locatii.

Nu putem sa nu remarcam ca pe o arie restransa avem concentrate atat zone de agrement cat si centre comerciale  si mjloace de transport in comun. Altfel spus, o locatie de exceptie gazduieste o investitie pe masura GlobalCityResidence.

Mai multe articole despre:
Global City Residence