MENIU

Un nou meci care a alertat autoritățile: controale asupra tuturor persoanelor și autovehiculelor înainte de FCSB și FC Rapid București

Un nou meci care a alertat autoritățile

Meciul dintre FCSB și FC Rapid București a alertat autoritățile. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a depistat mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion și anunță controale „la sânge”.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB și FC Rapid București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: 

Premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării și întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor. 

Pe această cale, atragem atenția tuturor participanților la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acțiuni  constituie fapte de natură penală și sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare.

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria  Capitalei evidențiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor și autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive.

Mai multe articole despre:
jandarmi fcsb rapid meci controale