MENIU

Un nou incident în pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat, traficul a fost perturbat

Un nou incident s-a produs, joi dimineață, în pasajul Unirii din București. Un camion a rămas blocat, iar traficul este perturbat, potrivit Infotrafic București și Ilfov.

"Pasajul Unirii, acum cca 30 de minute (ora 10.10 - N.R). Încă unul. De intrat a intrat, dar pe parcurs pasajul s-a strâmtorat... Și când te gândești că pasajul este păzit non-stop de Poliție..." este mesajul care însoțește o fotografie a camionului blocat. 

 

Potrivit martorilor, traficul este perturbat până la remedirea problemei.

 

În imaginile postate pe rețele de socializare se observă că vehiculul s-a blocat în interiorul pasajului, ceea ce înseamnă că a trecut sau a ocolit limitatorul de înălțime de la intrarea în pasajul din cauza căruia s-au produs o serie de accidente grave.

 

Brigada de poliție rutieră a precizat că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Mărășești către Piața Universității, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului.

  

În data de 22 decembrie anul trecut, la intrarea în Pasajul Unirii s-a produs un accident deosebit de grav. Un autocar cu 48 de pasageri, turiști greci, în mare parte adolescenți, a fost strivit după ce limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj s-a prăbușit. Plafonul autocarului a fost rupt, mai multe persoane rămânând încarcerate. Ulterior, una dintre ele a decedat, iar alți 24 de pasageri au fost răniți. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mai multe articole despre:
pasajul unirii incident accident camion blocat