MENIU

Un milionar din România, la un pas de tragedie

Vasile Armenean

Milionarul Vasile Armenean, supranumit “regele inghetatei” din Romania, a aterizat fortat cu avionul propriu pe un aeroport din Iasi. La bordul aeronavei se mai aflau patru persoane.

Cu o avere stimata la 18-19 milioane de euro, milionarul Vasile Armenean, considerat “regele inghetatei”, a vazut moartea cu ochii in urma cu doar cateva zile. Ceea ce l-a adus atat de aproape de moarte a fost chiar unul dintre avioanele lui, o aeronava in valoare de 400.000 de dolari, scrie Cancan.ro. 

Armenean pilota aparatul in care se mai aflau patru persoane, dintre care una insarcinata, iar din cauza unei probleme la trenul de aterizare a fost nevoit sa aterizeze “pe burta”.

“S-a solicitat aterizarea pe Aeroportul Iasi, in conditii normale, a unei aeronave private de tip ultrausor (ULM). Aprobarea de aterizare a fost emisa în conformitate cu procedurile uzuale. Aeronava a aterizat, constatandu-se ulterior ca aceasta a rulat pe pista fara trenul de aterizare coborat. Nu au existat victime si nici pagube vizibile ale aeronavei. Infrastructura de aterizare-decolare a fost degajata intr-un interval extrem de scurt de timp, fara a fi perturbat sub nici o forma programul de zbor pe Aeroportul International Iasi. Aeronava avea la bord patru persoane, doi piloti si doi pasageri", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Aeroportului Iasi.