MENIU

Un medic chirurg de la Spitalul Militar Focşani a murit după ce s-a împuşcat în cap

Un medic chirurg de la Spitalul Militar Focşani a murit după ce s-a împuşcat în cap

Medicul chirurg Horaţiu Carmen Colea, de la Spitalul Militar Focşani, care avea gradul de colonel, a fost găsit mort, duminică după-amiază, în garaj, în zona Doi Stejari dinFocşani. Era în jurul orei 15.00 când s-a anunţat că un bărbat a fost găsit împuşcat în cap. "Poliţiştii focsaneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 56 ani a fost găsit împuşcat în garajul său. Se efectuează verificări în prezent", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

La locul indicat au ajuns forţele de ordine şi un echipaj de la Ambulanţă, ocazie cu care s-a stabilit identitatea victimei: medicul militar Horaţiu Colea. Dat fiind că medicul este şi cadru militar, având gradul de colonel, ancheta nu a putut fi derulată de un procuror de la Vrancea, prin urmare, în Focşani a ajuns, după câteva ore, un procuror de la Parchetul Militar Iaşi.

În garaj a avut permisiunea de a intra, totuşi, echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ), care nu a putut decât să constate decesul. Când echipajul SAJ a intrat în garaj, s-a constatat că Horaţiu Colea se împuşcase în cap. Practic, nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Potrivit unor surse, medicul Colea s-a împuşcat cu un pistol, pe care îl deţinea legal. El s-ar fi împuşcat în gură. De altfel, el ar deţine mai multe arme, fiind pasionat de vânătoare.  Informaţia că medicul Colea este persoană găsită în garaj a fost confirmată, potrivit monitorulvn.ro, de comandantul Spitalului Militar Focşani, colonelul Sorin Ivan, care nu a putut oferi alte amănunte, dar fiind că este o anchetă în curs de derulare.

Mai multe articole despre:
medic medic chirurg