MENIU

Un lider PSD rupe tăcerea: "Scrisoarea există! Va ieși când numărul semnatarilor trece de 30"

Primul lider PSD care spune cu subiect și predicat: Scrisoarea prin care se cere retragerea lui Dragnea de la șefia PSD există.

După Tudose, un alt greu al partidului a avut curajul să confirme existența epistolei. El a spus că nu a fost prezentat conținutul scrisorii pentru că nu s-au strâns numărul necesar de semnături, 31, pentru convocarea CEX.

"Scrisoarea există! Nu vrem să ne scoatem ochii în public, dacă îi scoatem, îi scoatem în CEX. Vom stabili totul la CEX, care va fi convocat după referendumul pentru familie. Va apărea și în spațiul public când numărul semnatarilor va depăși 30. Când ai o majoritate poți să o prezinți.", a spus Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1, la Antena 3.

Primul lider PSD care admite existenţa scrisorii anti-Dragnea. Ce spune Mihai Tudose. VIDEO

Tot mai mulţi membri social democraţi au spus pe 13 septembrie că aşa-zisa scrisoare a celor peste 20 de lideri PSD nu ar exista, motiv pentru care ea nici nu a apărut în spaţiul public.

Joi, surse politice susţineau că mai multe organizaţii PSD au discutat despre retragerea sprijinului lui Liviu Dragnea. "E o petardă. Nu a văzut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a văzut nimeni. Orice document apare, orice sursă, din 28 de organizaţii, ar fi trimis-o presei", a declarat deputatul PSD, Valeriu Steriu, la Antena 3.

"Nimeni nu a auzit ca preşedintele să fi comandat o şedinţă largă cu şefii judeţeni, preşedinţi şi le supui la vot să îţi dea un mandat pentru ceva. Nu poţi pe persoană fizică în PSD să vii să ceri ceva. Adversarii noştri încearcă din ce în ce mai prost să butoneze oamenii, că altă explicaţi nu avem", a afirmat şi Codrin Ştefănescu.

Mai multe articole despre:
daniel tudorache